Litt opprydning på Craftprat

Jeg har ryddet en smule på Craftprat og blant annet laget 3 nye kategorier. Den ene heter Nollywood, og er små videosnutter fra Yoruba-tv. Jeg bruker jo adskillige timer hver dag på å se på den nigerianske Yoruba-kanalen, og med meget håndholdt iPhone har jeg begynt å gjøre noen opptak.

Utvalget er helt tilfeldig – man vet aldri på forhånd hva som skjer i Yoruba-film, så jeg kan ikke planlegge at nå kommer noe verdt å ta opp.  Legger ut 3 små snutter i første omgang, og så kommer det en oppdatering i uka, eller så. Pluss at denne «Greitt å vite litt om: Nollywood»  veldig snart er ferdig.  Og så kommer det en egen sak  om Yoruba-kulturen. Og bare for å ha sagt det, dersom noen er i tvil: Jeg er STOR fan av Yoruba-tv, og synes vel egentlig at lyd- og bildekvalitet er helt underordnet her.

Den andre kategorien er for flytskjema og den slags, altså en smule realfag-tilnærming til ymse temaer.

Og så har jeg samlet alle skriveriene om fairtrade og fair trade og utz og denslags i en egen kategori. Har jo tenkt å ta en pause fra temaet en stund, så da er den kategorien en slags oppsummering. Men jeg har lovet noen å lage et flytskjema om hva du skal gjøre når du skal kjøpe kaffe. Så det kommer sikkert.

Tja. Det var vel det. Ja – også nytt topp-bilde, da. Fra Vondeling.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s