Tilbake til Craftprat

Altså – det tok over ett år før jeg kom tilbake hit. I mellomtida har Isandi fått ny nettside, som vi nå jobber VELDIG med å få over til engelsk. Og så har det vært mye reising – og mye tankevirksomhet omkring Isandis vei videre – strategi er det vel det kalles. Strategi framstilles fra noen som rein plankekjøring med rasjonalitet i sentrum, så lenge du har den rette verktøykassa så kommer du fram til det beste og eneste løsningen. Min erfaring er at det er alt annet enn rasjonelt, og verktøyene du trenger er ikke funnet opp, og løsningene er ikke i entall. Mye smerte i beslutninger, rett og slett. I «Trollvinter» av Tove Jansson er det en passasje om Mumitrollet som begir seg ut i den ukjente  og uopplevde vinteren på egenhånd, mens mamma og pappa og alt det trygge og kjente blir igjen. Men Mumitrollet bestemmer seg skjelvende for å dra ut i vinteren, med følgende begrunnelse: «En beslutning er tatt. Og det er alltid en god ting».

Og en beslutning er å begynne med Craftprat igjen. Har «varmet» opp på den nye nettsida i en måneds tid, og nå bruker jeg romjulen til å flytte disse småsnuttene over hit til Craftprat. Tja, dette er vel egentlig ikke noe å skrive hjem om.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s