Virkelig interessant video

Jeg har altså vært på fairtrade-konferanse for å delta i en debatt.  Det ble dumt for alle parter, ettersom det egentlig ikke ble noen debatt. Først og fremst fordi det ikke var tid, hverken til mitt innlegg eller til selve debatten. Så jeg tror ikke det var bare jeg som var nokså frustrert etter seansen. For det er jo helt klart, det som jeg sier om rettferdig og merking er det veldig mange i fairtrade-miljøet som er svært uenige i. Skulle jo bare mangle.

Jeg har i etterkant luftet min frustrasjon til venner – og fikk da som oppmuntring et tips om en virkelig interessant og rykende fersk video:

Hanne Nabintu  Herland holder foredrag for Bistandsnemnda.

Kort oppsummert: Det er alarm!

Jeg har virkelig møtt min overkvinne når det gjelder både intensitet og lengde på foredrag.  Inspirert av Herland skal jeg heretter aldri la meg avspise med 5 minutters innlegg.

Videoen finner du her: http://vimeo.com/15370029 .

Takk for tipset, Sveinung!

3 kommentarer om “Virkelig interessant video

  1. Takk for takken 🙂 Desverre er det en eller annen som har feiga ut, for nå er videoen av foredraget til HNH trukket fra vimeo.com. Det er vel enten Bistandsnemnda eller Herland – jeg gjetter på de første!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s