4. januar – varetelling!!

I dag har vi talt varer fra tidlig morgen til nå langt over midnatt. I morgen kommer revisor for å sjekke det hele – reine eksamen! Men dette har vel vært den meste effektive varetellingen noensinne i Isandis historie. Man får jo litt rutiner etter hvert- det meste handler som ellers i livet om erfaring og struktur og en smule planlegging. Produktene våre opererer ikke i strekkodenes verden, så vi må ty til manuelt arbeid for å få resultater, akkurat slik kjennetegnet på våre produkter er – definitivt berørt av menneskehender. Men akkurat nå føler jeg ikke noe veldig behov for å idyllisere den parallellen. Det er altså så VELDIG mange produkter som skal telles, og man finner dem på de underligste steder. Totalt har vi manuelt talt over tre tusen produkter i dag – så nå tror jeg at jeg rett og slett må sove! Tidlig opp i morgen for å finpusse på listene til revisor. Men ellers så har jeg nettopp nå sett et par bilder på nettet fra Jacob Zumas siste bryllup. Får sjekke ut i morgen om det sies noe interessant om denne begivenheten i sørafrikanske medier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s