Og nå noe helt annet: Waka Waka, Wank Wank

Dagens morsomste nettavislesning har vært Mail & Guardians kommentator Chris Roper. Det er mange gode – og morsomme – kommentatorer i den avisa, bl.a. Vershani Pillay, som har sin egen kolonne hver mandag.

Men altså i dag har Chris Roper analysert fotball-VMs offisielle sang – Waka Waka: This Time for Africa, som etter planen skal runge i ethvert  fotballinteressert hjørne på kloden fra omtrent nå og til lenge etter fotball-VM er over. Sangen er framført av hhv  Shakira – noen nærmere presentasjon overflødig –  og Freshlyground, Sør-Afrikas afropop/afrofusion-darlings, basert i Cape Town og politisk korrekt sammensatt av folk med ulik hudfarge og ulike nasjonaliteter (Sør-Afrika, Zim og Mozambique). Uhyre populære i regionen, særlig Sør-Afrika – og også internasjonalt etterhvert – og de har vel blitt nominert til Grammy flere ganger, så vidt jeg husker , og også vunnet MTV Europe Award.

Men altså – tilbake til Waka Waka: This Time for Africa – Chris Ropers anmeldelse av sangen finner du her, med You Tube-link. Bad art for a good cause. Enjoy.

En kommentar om “Og nå noe helt annet: Waka Waka, Wank Wank

  1. Tilbaketråkk: Tweets that mention Og nå noe helt annet: Waka Waka, Wank Wank « Craftprat’s Weblog -- Topsy.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s