En overveldende dag

I dag har vært en overveldende dag. Aldri har jeg fått så mange sms’er, eposter og kommentarer – både på Facebook og direkte på Craftprat – som på dette jeg skrev om i går; Den grå fargen. Mange har også delt egne opplevelser, både gode og såre, og mange skriver engasjert om temaer relatert til blogginnlegget.

Jeg er på reise fra Sør-Afrika til Norge med litt omvei underveis, og har derfor ikke anledning til å svare og kommentere tilbake nå. Men alt er lest og leses, og til alle dere som har skrevet personlige opplevelser og synspunkter skal jeg svare når jeg er kommet til Norge og koffertene er pakket opp.

Til alle dere som har delt, ment og vært engasjert: En stor takk! Jeg er ydmykt overveldet.

Og nå: God natt fra Afrika!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s