Flytskjema: TNA-koden

Jeg skrev i går på My Cape Town Cottage (mine nye blogg – og da fikk jeg jo introdusert den.) om en pute med høyspentmast-motiv, som jeg synes er vakker – med konklusjonen «after all I am an engineer».  Og i går var jeg også innom et av mine favoritt-nettsteder – xkcd.coma webcomic for romance, sarcasm, math, and language.  Altså noe som vi realister liker å le av, med oppdateringer mandager, onsdager og fredager. (sa du nerdete? Nerd is the new black)

Og begge disse tingene ble jeg altså en smule inspirert av, og tenkte som så at innemellom bør Craftprat også inneholde en mer realfaglig tilnærming.  Tenkte jeg fikk starte med noe jeg allerede har skrevet: Så her er  TNA-koden, framstilt som flytskjema.

(Selve innlegget om TNA-koden finner du her. Og dersom du trenger en innføring i  bruk av flytskjema, så anbefales xkcd også her. Sjekk den uansett, og skriv ut og heng opp!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s