Statoil har svart

For et par uker siden henvendte jeg meg til Statoils kommunikasjonsavdeling, via deres tilbakemeldingsskjema på www.statoil.com. Henvendelsen kan du lese her, og handlet om selskapets kommunikasjon og informasjon knyttet til virksomheten i Angola.

I forrige uke svarte Statoil, i form av en epost fra en nokså høyt oppe i systemet. Et langt og grundig svar, der det blir sagt at kritikken jeg kommer med, ønsker Statoil å ta alvorlig – og tar gjerne et møte med meg for å snakke videre om saken.

Det synes jeg rett og slett var en hyggelig og konstruktiv epost å få. Så får vi se, da – hva som skjer videre. Om gapet kan minskes mellom hva nordmenn – og her tenker jeg ikke bare på journalister – ønsker å vite om Statoil og Angola, og hva Statoil informerer om.

Og skal jeg synse litt her, så handler mye om hvordan fakta blir informert, og selve tilgjengeligheten av fakta. Og som tidligere nevnt: Man kan i hvertfall ikke kan ha kona til en ansatt løpende rundt som den glade amatør med sin egen private informasjonsavdeling.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s