Struts!

Hos Isandi i Oslo er nå den årlige leveransen av telysestaker i strutseegg i hus. I Vondeling jobber de på harde livet for å lage nok strutsefjær-engler til norske kunder. Og i dag har jeg vært i kontakt med Hui-a khoe-prosjektet i Kalahari-ørkenen angående smykker i strutseegg-paljetter, som vi planlegger å ta med i Isandi-kolleksjonen 2011. Så da tenkte jeg det kunne være på sin plass med litt strutserelaterte bilder.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s